Meerwaarde bereiken door optimaal samen te werken

Wij zijn een team van professionele samenwerkers, ieder met een eigen kerncompetenties. Samen delen we het gemeenschappelijk belang om onze klant een optimaal resultaat te bieden. Onze passie om een bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten staat centraal.

Doordat we stimuleren dat we kennis, inzichten en ervaringen continu uitwisselen leren en ontwikkelen we ons snel als team en zijn we creatief om adequaat met problemen en uitdagingen om te gaan. We maken gebruik van elkaars competenties om op deze manier een aantoonbare meerwaarde voor de klanten te creëren.

Zoek je een organisatie die jou optimaal ondersteunt in de digitale wereld?

Business consultancy

Onze business consultancy richt zich op de vakgebieden informatiemanagement, procesmanagement en change management.

De combinatie van onze kennis (ICT, 'black belt in lean & six sigma services sector') en onze jarenlange ervaring op deze vakgebieden, zorgen ervoor dat wij in diverse rollen kunnen fungeren.

Wij worden bij onze klanten ingezet als leidinggevende, als programmamanager, als projectleider of als inhoudelijk adviseur.

(Digital) Marketing

Je wilt een professionele uitstraling die in lijn is met de kernwaarden van jouw bedrijf, maar hoe?

Assistu ondersteunt jou optimaal met professionele marketing dienstverlening, zodat jouw bedrijf opvalt en je boodschap aan komt!

Wij zijn een team van getrainde enthousiastelingen dat zich graag vastbijt in jouw project met de inzet van online én offline marketing. Wij gaan voor een integraal geheel, ongeacht de verschijningsvorm, van print tot digital.

Als partner bouwen wij samen met jou aan een lange termijn succesverhaal waarin duurzame relaties, continue optimalisatie en doelgerichte marketing centraal staan.

Web presence

Wij werken graag samen aan je zichtbaarheid op het internet.

Je website is vaak de eerste indruk die mensen van je bedrijf krijgen. Het moet meteen klikken.

Wij sturen op afspraken voor wat betreft tijd, maar stellen kwaliteit voorop. Snel even een website opleveren vinden wij niet realistisch. Een website moet namelijk groeien. Daarbij moeten we niet bang zijn om voortschrijdend inzicht in te brengen.

Je krijgt ook een opleiding om zelfstandig je website te kunnen beheren indien je dat wenst, maar ook na het projectfase kunnen we je volledig blijven ontzorgen.

Wat klanten over ons zeggen