Groeien op persoonlijk of zakelijk vlak? Ontplooi geeft jouw het inzicht...

Ontplooi is het eerste software platform dat het mogelijk maakt om met weinig administratieve last de persoonlijke of zakelijke  ontwikkeling van een individu of organisatie(onderdelen) in kaart te brengen, te beoordelen en bij te sturen. 

Laat je inspireren

Persoonlijke weergave van ontwikkeling van leerling

De applicatie SGOAL, gebouwd in het platform Ontplooi, is ontworpen voor en door leerkrachten.

Het is de tool bij uitstek om de vorderingen van de leerlingen in de hand te nemen op een transparante en handige manier.

Daarnaast wordt er automatisch verantwoord naar de directie en onderwijsinspectie op basis van de nieuwe eindtermen en leerplandoelen.

Leefplezier app in de ouderenzorg

De applicatie SILVER, gebouwd in het platform Ontplooi, is de basis van kwaliteitsvol wonen en leven met zorg.

Persoonsgericht werken rondom de vraag van de bewoner tovert een glimlach op ieders gezicht!

Met Silver organiseer je veel vlotter aangename dagbesteding op maat van je gemeenschap, zowel voor bewoner als begeleider!

Objectief leveranciers beoordelen in aankoopproces

De applicatie SELECT, gebouwd in het platform Ontplooi, is ontworpen vanuit een brede kennis van selectieprocedures.

De toepassing laat toe om vanuit bouwblokken per thema specifieke beoordelingscriteria samen te stellen en deze op een objectieve manier te beoordelen.

Op basis van kleuren wordt in één oogopslag duidelijk waar welke leverancier in uitblinkt. En dan is het nog slechts een kwestie van selecteren...

Welke functionaliteit kun je van Ontplooi verwachten?

Koppel de bouwblokken eenvoudig aan thema’s en evalueer ze op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier.

Objectief bouwblokken evalueren op basis van op voorhand te definiëren rubrics per score range, zorgt ervoor dat gevoelsmatig beoordelen tot een minimum wordt beperkt. 

Werk samen aan de individuele uitdaging per bouwblok en administreer bij de betreffende bouwblokken precies wat heeft plaatsgevonden. Zo kun je je te allen tijde verantwoorden. 

Geef individuele en gerichte feedback aan de hand van de beoordeelde bouwblokken per thema. Volg de evolutie van de commentaren op door deze rapportages periodiek met elkaar te vergelijken.  

Maak gebruik van eenvoudige mogelijkheden om gepaste feedback te verstrekken en betrek je doelgroep met een handige zelfevaluatie tool. 

Volg de ontwikkeling van jouw doelgroep & organisatie op!
Wat klanten over ons zeggen...