Hoi, ik ben Basil!

[Digitale] marketing

Verover de [digitale] horizon

Of je nu zoekt naar een verfijnde branding die jouw identiteit doet opvallen, social media marketing die verder gaat dan trends, SEO die jouw aanwezigheid versterkt of e-mailmarketing die impact maakt in elke mailbox – bij Assistu brengen we jouw digitale visie tot leven.

Branding

Laat jouw identiteit schitteren

Onze brandingexperts werpen een frisse blik op jouw identiteit en smeden een onvergetelijke connectie met jouw doelgroep. Van het definiëren van jouw unieke merkpersoonlijkheid tot het ontwerpen van visuele elementen die spreken, brengen wij jouw verhaal tot leven op manieren die blijven hangen. 

Onze betrokkenheid stopt niet bij het initiële ontwerp; wij gaan verder en ondersteunen je ook bij het creëren van visitekaartjes, muurstickers, brochures en misschien wel een bijpassende website! Schitter op alle fronten, laat Assistu jouw merk naar nieuwe hoogten tillen.

Social media marketing

Van hashtag naar heartbeat

Onze social media experts nemen je mee op een reis die verder gaat dan alleen likes. Met Assistu wordt jouw social media een levendige ruimte voor interactie en waar jouw merk tot leven komt. 

Zo proberen wij een community te bouwen, verhalen te vertellen die raken en een blijvende indruk achter te laten.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Laat de buurt weten wie je bent

Laat ons de technische details beheren, terwijl jij geniet van de resultaten. Van doordachte keyword-analyses tot het optimaliseren van jouw website-infrastructuur, wij zorgen ervoor dat je op Google gevonden wordt. 

E-mailmarketing

Impact in elke mailbox

Elke e-mail transformeren we tot een visueel meesterwerk, waarmee we jouw doelgroep betrokken houden. Met Assistu wordt e-mailmarketing niet alleen een eenvoudige, maar ook een krachtige tool om indruk te maken en je boodschap moeiteloos over te brengen. We laten jouw e-mails een natuurlijke extensie worden van je website. 

Bekijk ons recent werk

cd&v plus Lanaken
Een plus size campagne voor de tweede grootste partij van Lanaken.
RegelRecht Advocaten
Vasthoudend aan de wetten van stijl en ontwerp maakten we een logo, website en meer!

Bereik jouw [digitale] doelstellingen

Bereik samen jouw digitale doelstellingen met digitale marketing van Assistu