Hoi, ik ben Basil!

Vistatec

Vistatec werd opgericht door ervaren mensen in de wereld van professionele zonwering. Vandaag zijn ze een bedrijf met een 15tal medewerkers, allemaal specialisten in hun vak. Onder het motto: doen wat je zegt en zeggen wat je doet!

Uitdaging:
Vistatec stond voor de uitdaging om hun complexe projectopvolging en planning te optimaliseren. Het inplannen van onderaannemers, beheren van werkbonnen, facturatie en het verwerken van inkoopfacturen kostte veel tijd en was vatbaar voor fouten. Vistatec zocht een geïntegreerde oplossing om deze processen te stroomlijnen.

Oplossing met Empresa:
Vistatec koos voor Empresa om hun administratieve taken te vereenvoudigen en te optimaliseren. Empresa biedt een alles-in-één oplossing voor projectopvolging, planning, facturatie, werkbonnenbeheer en inkoopfacturen. Daarnaast zorgt een koppeling met Exact Online voor een naadloze verzending van facturen.

Voordelen voor Vistatec:

  • Projectopvolging: Empresa geeft Vistatec een overzichtelijk dashboard om de voortgang van hun projecten van begin tot eind te volgen, wat zorgt voor betere coördinatie en tijdige oplevering.
  • Planning: Met Empresa kan Vistatec efficiënt onderaannemers inplannen en werkbonnen toewijzen, wat leidt tot verbeterde samenwerking en communicatie.
  • Facturatie: Empresa maakt het opstellen en beheren van facturen eenvoudig en nauwkeurig, inclusief een geavanceerde functie voor factuurherkenning bij inkoopfacturen.
  • Werkbonnenbeheer: Digitale werkbonnen zorgen voor nauwkeurige registratie van werkzaamheden, klaar voor facturatie en analyse.
  • Koppeling met Exact Online: De integratie met Exact Online zorgt voor een naadloze en efficiënte verzending van facturen naar het boekhoudsysteem.