Over Assistu Groep

Wij zijn een team van samenwerkende professionals dat klaar staat om je te begeleiden in de digitale wereld. De competenties van onze teamleden vullenelkaar aan, ieder met zijn of haar eigen kernkwaliteiten.

Samen delen we het gemeenschappelijk belang om onze klant een optimaal resultaat te bieden met onze software en diensten. Onze passie om een bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten staat daarbij centraal. We willen dat onze klanten het volledige potentieel uit hun toekomst kunnen halen.

Doordat we stimuleren dat we kennis, inzichten en ervaringen continu uitwisselen, leren en ontwikkelen we ons snel als team en zijn we creatief om adequaat met problemen en uitdagingen om te gaan. We maken gebruik van elkaars competenties om op deze manier een  aantoonbare meerwaarde voor de klanten te creëren.

Onze aanpak heeft een grote focus op de balans tussen inhoud en het menselijke aspect. Onze expertise is een combinatie van systeem en IT kennis, projectmanagement, procesmanagement (Lean & Six sigma),  informatiemanagement en het vermogen te integreren in het team van de klant om een zo aangenaam mogelijke connectie te maken. 

“Onze missie is om aan de hand van een optimale samenwerking met onze klanten software oplossingen te realiseren en te implementeren waarmee hun bedrijfsdoelstellingen behaald kunnen worden.”

Even voorstellen

Daniëlla Verstraete

Raf Withofs

Frédérique Tummers

Melina Kuppens

Djordy Nelissen

Dieter Jaenen

Igor Kalders

lily

Kantoorhond Lily