Uw volledige bedrijfsadministratie in één pakket

Ervaar de Empresa business software. Werk eenvoudig met een krachtige en dynamische tool aan je administratie. 

Bedien je klanten optimaal

Vanuit één oplossing werk je efficiënt aan je projecten, creëer je gemakkelijk offertes en facturen en word je optimaal ondersteund in de opvolging van je klanten.

BUSINESS SOFTWARE
Ruil je administratief werk in en focus op jouw expertise

Maak je nog steeds offertes en facturen in Excel of Word? 
Minimaliseer je administratieve tijd door gebruik te maken van deze vernieuwende technologie. Empresa is krachtige en veilige software, eenvoudig in gebruik. 

Het maakt je werk gemakkelijker door jou van het eerste contact met de potentiële klant tot de laatste factuur te ondersteunen vanuit 1 handige tool. CRM, projectmanagement, planning, service, tijdregistratie, samenwerken met onderaannemers en meer.

Welke functionaliteit kun je van Empresa verwachten?

Vanuit één oplossing werk je efficiënt aan je projecten met inzicht in je opbrengsten en uitgaven. Je creëert eenvoudig offertes en facturen. Daarnaast word je optimaal ondersteund in het opvolgen van je klanten. 

Beheer je relaties. Creëer zowel je (potentiële) klanten als je zakelijke relaties en werk met hen optimaal samen. Maak gebruik van het handige klanten – en partnerportaal en toon je professionaliteit aan zonder extra administratieve inspanningen.

Overtuig klanten met prachtige offertes. Geen gedoe met Excel of Word.

Maak flexibel en geautomatiseerd offertes die je helpen in het salesproces. Zo maak je indruk op klanten, kun je op het juiste moment opvolgen en win je de opdracht.

Laat je offerte eventueel digitaal ondertekenen vanuit het klantenportaal.

Integreer je meetstaten of maak ze via de meetstatentool van Empresa Business software zelf.

Krijg inzicht in inkopen, uren en verkopen. Dit resulteert in onderbouwde onderhandelingen.

Maak van je Offerte een prachtig boekje, te presenteren als digitale pdf, af te drukken of te publiceren als een ‘mini’ website voor je klant.

Een digitaal klassement van alle projectdocumenten zorgt voor adequate opvolging en correspondentie.  Creëer de nodige informatiefiches, verzamel documenten en werk via een handig portaal samen met je klant, leveranciers en onderaannemers. Vanaf de prijsaanvraag tot oplevering.  U hebt altijd alle belangrijke informatie binnen handbereik.

Rechtstreeks uit de offerte krijgt u een materiaalbehoefte-lijst per project. 

U bouwt uw voorraad af, doet makkelijk prijsaanvragen, vergelijkt de prijs én plaatst direct uw bestelling.

Plan uw projecten, werk met teams, creëer inzicht in het werk van je onderaannemers en krijg het volledige overzicht op je projecten.

Registreer je eigen tijd en benodigdheden.  Laat indien van toepassing je zakelijke relatie – partners, klanten, onderaannemers – dat ook doen via het handige partnerportaal en houd zo volledige controle op je project zonder veel moeite op het vlak van tijd, budget en kwaliteit.

Het ticket systeem van Empresa Business Software vervangt de Post-its, e-mails, mondelinge en geschreven taken. Empresa stroomlijnt alle taken per medewerker of per partner per project in één handig overzicht.

Stuur tijdig en in een handomdraai je facturen en volg ze eenvoudig op. Empresa helpt je met het in schijven uitfactureren van de offertes en geeft een voortdurend inzicht in de status. 

Breng alle regiewerken in kaart en zorg voor een accuraat nacalculatieverslag. Weet precies waar je recht op hebt en bereken nauwkeurig al je meerwerk en klein materiaal.

Volg efficiënt op. Stuur geautomatiseerd herinneringen en word sneller en correcter betaald, ook online.  

Wat klanten over ons zeggen

"Assistu levert niet enkel software, het is een echte partner. De medewerkers van Assistu staan ons met raad en daad bij in de digitalisering van onze bedrijfsvoering en dragen hun steentje bij aan onze marketingdoelstellingen."

Kim Thijs - Reynders sanitair